Характеристика страв в їдальні Богданівського НВК :

- Відварена картопля з вершковим маслом

- Горохове пюре з зеленого гороху

Гречана каша з томатною пастою

- Запіканка сирна

- Капуста тушкована з овочами та курячим філе

- Каша пшенична

- Котлета по-міланськи з сиром

- Курка тушкована в соусі гуляш із кмином

- Курячі нагетси

- Львівський сирник з морквою та сметаною

- Мак енд чіз

- Овочева паелья з куркумою

- Омлет з орегано

- Плов курячим м'ясом

- Риба тушкована з овочами та томатним соусом

Риба запечена з морквою та цибулею під соусом "Бешамель"

- Рис з орегано

- Рисова запіканка

- Скрамбл

- Стіки рибні

- Суп гороховий

- Чахохбілі з куркою

- Чилі кон карне з куркою

- Борщ український (на кістковому бульйоні)

- Буряк тушкований

- Ікра бурякова

- Ікра буряково-моркв'яна

- Какао з молоком

- Капуста тушкована

- Капуста тушкована з курячим філе

- Компот із сухофруктів

- Котлета з курячого філе

- Макаронні вироби відварені

- Оладки

- Суп круп'яний із м'ясом

- Тефтеля з курячим філе

- Чай масала

- Яйця варені

Кiлькiсть переглядiв: 70

Коментарi